CAFÈ le fil du RASOIR

Hade en fantastisk rolig utekväll i går på CAFÈ le fil du RASOIR med kära lillebror och "blivande svägerska"! Det som skulle bli ett par glas vin, blev många glas vin + en Cosmopolitan!!  Denna gång drog vi dock inte hem till våra föräldrar mitt i natten utan vi uppförde oss som vuxna och gick/åkte hem vid 23.30! Fast jag hade gärna fortsatt kvällen några timmar till, men lillebror "orkade" inte med syster yster mer än fem timmar i sträck... konstigt...  ;-)

)


Melvin sover borta

Kl 14 hämtade farfar Melvin, inga tårar trillade för mamma denna gång. Iväg till dagis vid 15 och hämtade Noah, sen drog vi till IKEA och handlade en massa julpynt och annat roligt. Noah tillbringade en timme i lekrummet på egen begäran.  Sen körde vi vidare till ICA för att handla lite godsaker till kvällen.  Åt godmiddag med Joakim & Noah vid 18.30 och sen satte vi på Ipoden och dansade till hög hög musik! Noah tyckte det var så härligt att inte behöva vara tyst, för att Melvin ligger och sover..Fast han saknar lillebror i alla fall. Klockan är nu snart 21 och Noah är nu i säng. Nu ska maken och jag se lite på tv och sen så är det sängen som gäller, ska sova så gott!!!ZZZZZzzzzzZZZZzzzz


Syskonkärlek!


Noah som Luke Skywalker


Tack!

Det är verkligen jätte roligt att se hur många det är som läser min blogg varje dag, har nu ca mellan 15-20 unika träffar varje dag! Tack alla ni som har lämnat kommentarer det är skoj att se hur ni tänker och reflekterar över dom inlägg som jag skriver.  Hoppas att jag kan hålla ert intresse upp och om det är något ni saknar i det som jag bloggar om så bara säg till så ska jag nog få med lite mer info, tex om ni undrar hur katten mår ;-)    


Har fått en förfrågan av en annan blogg mamma om hur en typisk dag för oss ser ut nu när man har två barn. Så här kommer våran "typiska" dag!


05.30 Melvin vaknar och dricker välling

05.45 Hanna tränar, Joakim tar hand om Melvin

07.00 nu är hela familjen uppe och påklädda, frukostdags.

07.30 Noah och Joakim går till dagis, Hanna och Melvin äter gröt.

08.00 Melvin går och lägger sig - Hanna städar, bäddar, bloggar, mm.

10.00 Melvin vaknar dricker välling

11.30 Melvin sover - Hanna äter Lunch

12.30 Melvin vaknar äter lunch (oftast någon burk mat)

14.30 Melvin och Hanna går och hämtar Noah

15.00 Hemma från dagis, leka med Noah

16.00 Melvin dricker en välling, Noah äter en smörgås, sen sover Melvin ca 45 minuter.

17.30 Melvin äter gröt, sen börjar Hanna laga middag till familjen.

18.00 Joakim kommer hem, middagsdags för Hanna, Joakim & Noah

19.00 Melvin dricker en välling sen dags för sängen för natten.

20.00 Noah (oftast) redo för att gå och lägga sig, borstatänderna, saga sen sova.

20.30 Hanna går igenom mejl och annat skoj, Joakim jobbar.

21.00 tv dags

22.30 Nu går två rätt så trötta föräldrar och lägger sig i varsitt rum.

01.00 Melvin börjar vakna, sen är det nappen som gäller ca en gång i timmen fram tom 05,30..


Tandläkaren avklarad

I går var Noah hos tandläkaren tillsammans med Joakim, Noah har alltid hatat att gå till tandläkaren men igår var han SÅ duktig! Han gjorde allt som tandläkaren Tomas bad han om, räknade tänderna, polerade tänderna och fick "bananlack". Stolta föräldrar kunde konstatera att Noah faktiskt börjar bli rätt så stor.  Samtal mellan Noah och Joakim i vänterummet till tandläkare:


Joakim- titta Noah ett akvarium.

Noah - OJ så många fiskar.

Joakim - Ja har du sett hur dom simmar tillsammans flera stycken, vet du vad det kallas?

Noah- Nä

Joakim- Det kallas ett stim.

Noah - Nä pappa jag tror att det kallas en familj!

     = en familj!!


Allting vänder..

Då var denna helgen över, en helg fylld utav dåligmage, vattenkoppor, sömnbrist och jobb! Men nu har allt vänt igen. Noah är på dagis då hans mage i går var kanon bra och han åt tom vanlig mat, ska dock ringa bvc i dag och höra med dom om det behövs någon utredning på det som varit.

Melvins vattenkoppor har äntligen stannat av och dom flesta har även börjat torka. Han sover dock inte på nätterna ännu, men det tar väl ett tag innan han kan komma till ro igen..
 

Joakim satt uppe till 03.00 i morse och jobbade så jag tog Melvin natten som varit, lite trött i dag efter denna helgen. Men nu är det nya tag ny vecka som bjuder på en massa spännande. Melvin ska sova en natt hos farmor & farfar, Noah ska till tandläkaren, jag ska på after work på torsdag och sen till helgen ska vi ut till Österlen för att äta julbord med farmor & farfar (tradition sedan 5 år tillbaka) ska bli härligt att komma hemifrån i helgen och få umgås med nära & kära!Två sjuka!

När man tror att man har tillräckligt att göra med Melvin och hans vattenkoppor, då bjuder livet på nästa utmaning. Noah har varit dålig i magen i snart en vecka men i går kväll blev det mer än dålig i magen. Stackars pojke han är just nu som ett vattenfall. Det enda han får behålla är majs välling för 6 månaders.. Allt annat som han äter kommer ut lika fort som det kom ner.. Kalsong nummer 7 för dagen ligger nu i tvättmaskinen..  Har talat med sjukvårdsupplysningen som råder oss till att avvakta tom måndag och ta kontakt med vår vårdcentral.  Jourmottagningen gör nämligen ingen utredning av var det kan vara utan bara behandlar symptomen.  Så vi inväntar måndagen och behandlar vattenfallet med majsvälling till dess!


Melvins vattenkoppor har nu äntligen lagt sig något, hittade bara 4 nya på morgonen. Joakim har haft en tuff natt med Melvin och förmodligen väntar detsamma mig då han vaknat tre gånger än så länge i kväll. Smarta Hanna bestämde ikväll sig för att byta ut Melvins ersättning mot välling då detta ska mätta på ett annat sätt. Tyvärr har nog Melvin fått magknip av sin nya kost. .. Smarta smarta Hanna börja med välling mitt under vattenkopps perioden..


SNÖ massor av snö!

Noah var ett väldigt lyckligt barn i går kväll, tänk att "lite" snö kan göra ett barn så oerhört glad!!

 

klockan snart 24.00

Har varit en lååång dag, sitter nu i mitt drömrum och ska snart sova! Ätit en god middag delat en flaska vin med Joakim & sett en halv komedi, (orkade inte oss igenom hela) det var våran fredag kväll...  Melvin natten tillhör Joakim och jag måste nog säga att jag inte är avundsjuk.. Sen har Joakim en jobb helg framför sig så jag kommer nog få min del av barnen ändå.. Underbara farmor & farfar ringde i kväll och erbjöd sig att ta Melvin en natt i veckan som kommer! Tänkt då kan jag & Joakim få sova en natt tillsammans.. Älskar våra barn över allt annat men ibland är det inte helt fel med lite avlastning. Hoppas Melvin mår bättre framåt i veckan så han får en natt hos farmor & farfar!  I kväll är han en ledsen liten bebis med MASSOR av vattenkoppor, närmre 60 stycken i kväll..  Melvin är nästan helt täckt med kylbalsam, men fortfarande lika söt som vanligt om inte sötare!!!


Vattenkoppor sucks!

Natten har varit lååååång då Melvin inte har sovit, vaknade vid 1 tiden och har sedan dess mer eller mindre varit vaken.
Räknade till ca 50 stycken i morse, få se hur det här slutar.. Skönt att det äntligen är helg så jag har hela styrkan hemma för vi kommer nog behöva vara två för att orka.

35 stycken vattenkoppor

Har i dag på morgonen räknat till ca 35 stycken koppor på lilla Melvin! Natten gick ok, (enligt Joakim) som en vanlig natt. Han är dock lite kinkig nu på morgonen så han har fått Alvedon. Förhoppningsviss är detta alla han får, men vi har ju tyvärr en dag till då dom kan blomma.. Har en väninna som är hemma med vattenkopps barn hon med, hennes son som är lika gammal som Noah hade fått över 70 koppor i går, stackars pojke..


Noah, Melvin & jag lekte förstås Star Wars i går med, men även flexitrack banan kom fram i går och det tyckte Melvin var toppen att ligga på magen på golvet och titta på när Noah och jag körde med bilarna. Jag tror han läääääängtar till det att han kan vara med att leka! Det rycker i hela kroppen när han ser på Noah, precis som att han vill ställa sig upp och springa fram till Noah ..  Även Noah längtar till det att han kan leka mer med Melvin, han frågar varje dag - när är Melvin så stor att vi kan leka?Vattenkopporna här igen!!

Då var det dags för barn nummer två att få vattenkoppor.. Melvin var lite extra orolig i går kväll och har haft en rätt så bökig natt. I morse så fann vi dom, 15 små prickar utsprida över hans lilla kropp. En del har börjat bli som blåsor men de flesta är små än så länge. Efter att ha talat med BVC så har jag nu fått lite tips och råd hur man tar hand om en 4 månaders med vattenkoppor. Hoppas hoppas att han inte får så många, men dom kan ju "blomma" i 3 dagar nu så vi får se vad som sker..


Star Wars

Idag så ska jag in en runda till jobbet, då budgeten för 2009 ska presenteras samt vilka mål vi har att uppnå. Jobbet ligger mig just nu inte så jätte varmt om hjärtat efter en händelse i förra veckan.. Men det är bara till att bita ihop och komma dit med ett "leende" då jag inte siktar på att bli arbetslös i dessa tider.  Joakim kommer i dag hem vid ett tiden och tar över barnen så jag kan åka till jobbet, Noah är super glad över att det är pappa som ska hämta honom idag!


I går kväll lekte jag, Noah och Melvin Star Wars i två timmar..  Vi byggde ett stort rymdskepp i vardagsrummet med alla stolar som vi har och över dessa skulle de enligt Noah ligga en massa täcken. Jag och Melvin fick sedan så snällt krypa in under alla stolar och därunder spela upp hela star wars filmen nummer 6 Return of the Jedi. Melvin är Chewbacca och jag är prinsessan Leia , Noah skiftar karaktärer mellan Han solo och Luke Skywalker. När han är Han solo ska han ha på sig Jeans och blå skjorta (uppknäppt) och när han är Luke Skywalker ska det vara hel svarta kläder och mantel.. Så vi hann även med en del ombyten under kvällen!  Tur att Joakim varit en stor Star Wars fan, han har tvingat mig att se alla filmerna så jag nu hänger med i sonens lek!Träningsdags!

Efter 3 veckors uppehåll med träningen körde jag igång igen i morse vid 05.45 Älskar min Orbitrek maskin och har saknat den väldigt mycket! Men i morse orkade jag bara 20 minuter.. Lite otränad nu efter 3 veckors uppehåll.  Körde även i dag igång med GI mat, då mina föräldrar har kört med GI mat de senaste 2 veckorna och är super nöjda så tänkte även jag ge mig på att prova detta fenomen. Förstår inte riktigt hur man ska gå ner i vikt när man ska äta SÅ mycket mat som man ska göra med GI metoden.. Men det är väl det här med att lära sig att äta rätt som gäller. Så nu testar jag det här ett tag så får vi se vad som händer.. Det är verkligen jätte svårt att gå ner dom där extra kilona efter andra barnet, har lyckats med 16 kg ner, totalt till idag, men jag har en bra bit kvar...


Barnen var SÅ jätte nöjda när farmor och farfar kom hem med dom igår, helt lugna och harmoniska efter en helg med svärföräldrarna.. Båda somnade vid 19 tiden! Melvin har dock haft en liten bökigt natt (självklart min natt) så tillslut vid halv fyra gav jag upp och la han i min säng och då kom han rätt så snabbt till ro, han är nog en liten myspojke som behöver mycket närhet. Noah sov aldrig i våra sängar när han var liten så detta är lite ovant för oss.  Men alla barn är ju olika.

"Melvin myspojk"Barnfritt!

I går tog farmor och farfar med sig barnen ut på Österlen och deras "stuga".  Grät stora krokodiltårar när dom körde ut från vår gata vid lunchtid.. Första gången som Melvin sover borta ... Men efter en stunds gråt så kunde jag börja njuta av att vara hemma utan barn !! Vad gjorde vi då på vår barnfria dag.. Började med att äta lunch sedan titta på tv en stund och sedan gick vi och la oss ett par timmar, då sömn är det som vi saknar alldra mest! Kvällen tillbringades på Torso Twisted där vi avnjöt deras avsmakningsmeny, tog oss 4 timmar att ta oss igenom hela menyn! Fantastiskt gott, en väldigt härlig kväll med en massa spännande rätter och viner!  Efter middagen vid 24 tiden, blev det taxi hem till landet.. Nu ska jag ner till down town B för att köpa frukostbullar och sedan ska vi avnjuta söndags frukost i lugn och ro!!


Båda barnen sover..

Så var torsdagen snart över, har precis lagt Noah för natten, han ligger fortfarande och rullar runt i sängen men han kommer nog snart till ro.. hoppas jag..  Melvin har fått bada i kväll så jag hoppas att han sover riktigt gott och länge, är ju min natt i natt! Joakim är på månadsmöte i kväll på jobbet och kommer inte hem förrän senare så nu blir det till att lägga sig i soffan och slappa framför tv ett tag innan det att John Blund anländer.. ZZZZzzzzZZZZzzzz


I dag försökte jag mig på att "epilera" mina ben med min epilator som jag fick i födelsedagspresent av Joakim i sommars. En epilator drar upp hårstråna med rötterna.. När Melvin sov en stund på förmiddagen så kopplade jag in maskinen och satte den sedan till benet... FY F-N säger jag bara, vilken smärta... Tog mig ca 20 min att epilera ett ben, sen var jag SÅ slut att jag fick avsluta projektet.. smärta smärta smärta.. I kväll känner jag mig riktigt vacker, har ett ben som är totalt hårfritt och lent och nästan blänker så snyggt som det blev ;-) Men sen har jag då ett ben som är super hårigt och pälsliknande! Efter att inte ha rakat benen på nästan 3 veckor för hårstråna ska vara LÅNGA när man epilerar så kanske ni kan tänka er hur jag just nu ser ut..  Jag får nog ta och avsluta detta projekt i morgon, tror att jag sover i pyjamas i kväll så jag inte skrämmer maken när han kommer hem..


"djävulsmaskinen"


Längtar till mitt drömrum!

Natten som gick har varit min Melvin natt, jag & Joakim har delat upp nätterna så att alltid någon av oss är utsövd och orkar med dagen. Vi har inrett vårt extrarum med en riktig säng som vi turas om att sova i (allt för att "överleva" småbarnsperioden). Och i natt är det min tur att sova i extrarummet som jag kallar drömrummet då dom enda nätterna som jag drömmer är dom nätterna som jag ligger i extrarummet!  När man sover med Melvin så vaknar han ca 1 gång i timmen så man hinner aldrig drömma dom nätterna..   Noah är fortfarande pigg, och dom flesta vattenkopporna har nu helt torkat. Blev helt klart mer lyckat i går när jag & Melvin hämtade honom vid sin vanliga tid, då var Noah nöjd och glad och följde gärna med hem J


I dag ska jag skriva Melvin manual till farmor och farfar då dom förmodligen ska ha barnen i helgen så att mamma och pappa kan få lite "egentid" samt gå på middag hemma hos vänner! Längtar!! Håller  tummarna för att barnen inte blir sjuka igen..


IKEA är BÄST!

Jag älskar Ikea en helt underbar kedjan, helt klart guds gåva till den shopping glada kvinnan!

I helgen var jag och mamma en runda på Ikea, jag skulle "bara" köpa en ny kudde till Melvin. Gick därifrån 600 kr fattigare, men oj oj vad mycket jag fick för mina 600 kr!  Min kundvagn innehöll följande: Ny kudde till Melvin, ny kudde till mig själv, 100 servetter, 2 nya gratängformar, 25 nya glödlampor och 4 överdrag till våra "gamla" Ikea stolar.  Detta innebar att vi fick helt "nytt" möblemang till vårt matrumsbord (se bilder nedan) och vi kunde äntligen kassera våra avskavda, vingliga röda stolar..  


Noahs dagisdag gick relativt smärtfritt över i går, han blev dock vansinnig när mamma och Melvin dök upp redan vid 13.30 och beordrade oss genast att gå hem igen då han inte hade lekt färdigt! Efter 20 minuters övertalning lyckades vi dock få han med hem. Slutsats - idag får han gå fram till sin vanliga tid! Eftersom vi i dag bara har regn regn regn här hemma så ska jag och Melvin ha en tv dag, har lyckats få tag på dom senaste avsnitten av Califorincation så vi ska ha maraton Califorincation dag!
Höstig och härlig helg.

Fredagen hade jag Noah hemma då han fortfarande fick nya vattenkoppor som kliade.  Joakim kom rätt så sent på kvällen så efter ca 11 timmar själv med våra underbara men ibland något krävande barn så hade jag nerverna utanpå kroppen ;-) Maken lyckades dock bota detta med en ENORM blombukett samt ett helt fat med sushi !!! slocknade i soffan vid tio tiden med ett glas vitt i handen... vaknade utav att Joakim satt och torkade upp vinet .. Så tokigt det kan bli...


Lördagen tillbringade jag och Noah nere vid havet, en riktig mamma och son dag i ett underbart höst väder. ( se bilder nedan) Båda fick vi lite färg på kinderna samt att vi båda var oerhört trötta efter så många timmar ute i friska luften. Lyckades denna kväll somna i soffan vid 22.30 dock utan ett glas vin i handen till Joakims stora lycka ;-)


Söndagen firade vi först Joakim här hemma sen vid lunch drog vi vidare till min pappa för att fira honom. Vi bestämde oss för att vandra 3,2 km ;-) till mina föräldrar i hällregn med båda barnen. En otroligt härlig promenad som dock inte gjordes om när vi skulle hem, tiggde då istället till och skjuts.. Någon måtta på sundhetsfaktorn måste det ju vara..

I dag har vi lämnat Noah på dagis igen då han är pigg pigg pigg..Sen får vi se vad resten av denna veckan har att bjuda på !
Fick dessa underbara blommor av min älskade make!


Noah vattenkoppan Frisberg


Vattenkopporna har anlänt!

Då har turen kommit till vår familj att "drabbas" av vattenkoppor. Noah vaknade i morse med ca 20 koppor sprida över hela kroppen. Såg den första redan i går på hans kind men vi intalade oss själva att det nog var en extra stor mollusk som han fått J I morse insåg vi dock att vi inte kunde skylla på mollusker längre.. Enligt nya regler på dagis måste vi inte ha barnen hemma om dom har vattenkoppor och är feberfria, men Noah var inte särskilt pigg på att gå till dagis då han förmodligen känner sig lite sjuk fast han inte har feber. Eller som Noah säger - jag vill hellre vara hemma hos dig och Melvin för här hemma får jag göra som jag själv vill, på dagis är det bara en MASSA regler..


Noah har spenderat dagen i sin säng nedbäddad, ätit ca 12 glassar (skojar inte) och fått lunchen serverad i sängen... Jag vet hönsmamma... Ikväll har han fått ca 20 koppor till så han slår sin mamma som bara hade en vattenkoppa när hon var barn.  Mormor fick även hon en stund med Noah i dag då jag och Melvin hade en BVC tid. Mormor blev väldigt populär då hon hade med sig MERA glass samt en påse godisbilar!!!  Inför natten har vi "drogat" honom med Tavegyl för att lindra klådan.


Melvins BVC besök gick fint, hans förkylning börjar äntligen vända! Melvin blir i dag 4 månader, han väger nu 6,9 kg och är 66 cm lång, börjar bli stora killen. Enligt BVC sköterskan så har Melvin en 50 % chans att drabbas av vattenkoppor nu.. Vi få se vad dom närmsta veckorna har att bjuda på ..


Noah trädklättraren..


På väg att hämta Noah på dagis.


Morgonmys i Noahs säng.


En historisk dag!

Hur lycklig blev inte jag när jag slog på teven kl 05.00 i morse och fick bevittna John MacCains tal till nationen där han förklarade sig som förlorare!!! Sen när kl slog 06.00 kunde vi se Barack Obamas seger tal. En helt fantastisk känsla av hopp och lycka spred sig genom hela kroppen när Barack talade till det amerikanska folket. Jag är så lycklig över att våra barn får växa upp i en värld där USA har haft en färgad president! För dom kommer detta förmodligen vara helt naturligt när dom är i 30 års åldern att människor med en annan hudfärg kanske även av ett annat kön ( Qvinna)  redan har varit president över en sådan stor och mäktig nation som USA.  Denna morgon ger mig stort förtroende inför framtiden!


Joakim var även han genom lycklig då jag tidigare har sagt till honom att om MacCain blir USA.s näste president så kommer jag inte åka till USA, då jag helt hade tappat förtroendet för det amerikanska folket!  Så lyckliga Joakim började kl 06.00 i morse att planera en lång weekend tripp till New York.. ;-) Lär nog tyvärr dröja innan den blir verklighet då vi måste ha villiga barnvakter för 5 dagar i sträck.. Vi har fantastiska människor i vår närhet som gärna passar barnen .. Men 5 dagar är nog mycket begärt av dem med 2 vilda killar!!


Mat… mmmm gott!!

Har nu avklarat första dagen tillbaka till verkligheten efter en veckas "semester". Noah tillbringade dagen på dagis och var därför lite trött när jag och Melvin hämtade honom vid halv tre tiden.  Ibland är en trött Noah en behaglig Noah då han inte har SÅ mycket överskotts energi kvar .. I går var han definitivt en behaglig Noah, vi tillbringade eftermiddagen med X- box spel ( så klart) Legobyggande och ritande. Han är så otroligt duktig på att rita, gjorde i går alla gubbar i stjärnornas krig och klippte sedan ut dem! 

Melvin och jag körde i går igång ordentligt med maten. Då han är en riktig liten kräkis så hoppas vi att med att börja med mat tidigt få bukt med hans lilla mage.  Till frukost blev det banangröt en hel tallrik (har kört detta som smakis i ca 2 veckor) och sen till middag blev det en hel burk med majs och potatispuré.  Han älskar att äta och gör det med hela ansiktet så jag är inte riktigt säker på hur mycket han fick i sig ;-) Men det ska väl vara så här kladdigt!!X-box spelande även roligt för en 4 månaders!!?


Halloween äntligen över..

Gick i går runt som en levande död efter att ha firat Halloween på " vuxet sätt" i lördags kväll och natt! Efter en trevlig middag med min lillebror och hans fästmö och en runda TP som avbröts kl 24 då vinet hade överstigit intelligensnivån i rummet.  Så bestämde sig tre av oss fyra att åka hem till våra föräldrar och ge dom en bus eller godis upplevelse! Mindra genomtänkt kanske då kl var 1 på natten när vi anlände med taxi utanför föräldrars hus. Jag är SÅ glad över att våra föräldrar har en enorm portion med humor då dom självklart hade gått och lagt sig när vi kom inrusande..  Lyckades att få dom till att bjuda dessa redan förfriskade "ungdomar" på mer vin.. Sen dansade vi till schlager musik till kl 03.30.. Kan lova att jag var lite lite trött på söndagsmorgonen då Noah kom och väckte mig kl 07.30... Men vi hade det fantastiskt roligt i alla fall så det var väl värt en söndags i trötthetens tecken.


I dag är det åter till verkligheten då vår " semester " är över..


En härlig dag!

Gårdagen skulle ha spenderats ute på Österlen i svärföräldrarnas sommarhus. Men då Melvin fortfarande är snorig snorig snorig så valde vi att stanna hemma. Kreativa mamma (= mig) kom då på att det var ju halloween i går och detta måste ju "firas". Noah och jag drog in till Malmö för att shoppa loss på halloween prylar. Parkerade i ett parkeringshus mitt i city sen gick vi så sakta genom stan för att tillslut anlända på Buttericks. Vi var dock inte ensamma på Buttericks .... Halva Malmös befolkning befann sig denna dag på Buttericks ! Noah fick nästan lite panik över alla människor som trängdes i affären. Så med ett stadigt grepp om Noahs hand trängdes vi oss igenom affären samtidigt som vi lyckades få med oss diverse Halloween prylar.  Noah fick en trollkarlsdräkt och mamma & pappa fick djävulshorn.. Hela huset utsmyckades senare på kvällen med spindelnät och spindlar..


Efter Buttericks var det lunch dags och när en fyra åring får bestämma vad som ska ätas till lunch blir det nog alltid alltid McDonald's.. Efter lunchen var det rulltrapps åkning som gällde! Noah älskar att åka rulltrappor så vi gick till Mitt Hansa och åkte rulltrappor i en halvtimme..  Sen var vi båda rätt trötta och begav oss mot bilen igen. På vägen hem stannade vi i Lomma för att gå på en fisk affär som är helt fantastisk. Noah fick välja en Havskräfta som han skulle äta till middag, expediten fick gå igenom halva fatet innan Noah hittade just DEN kräftan som han ville ha! Sen valde han även lite räkor. Mamma valde musslor då vi gjorde Moules Marinés i går, mums mums!


Noah har verkligen blivit stora killen och han är SÅ duktig en verklig fröjd att få tillbringa en dag i Malmö med honom. 


Melvin den underbart söta!


Byggde denna helt själv! Så duktig!


RSS 2.0