En härlig dag!

Gårdagen skulle ha spenderats ute på Österlen i svärföräldrarnas sommarhus. Men då Melvin fortfarande är snorig snorig snorig så valde vi att stanna hemma. Kreativa mamma (= mig) kom då på att det var ju halloween i går och detta måste ju "firas". Noah och jag drog in till Malmö för att shoppa loss på halloween prylar. Parkerade i ett parkeringshus mitt i city sen gick vi så sakta genom stan för att tillslut anlända på Buttericks. Vi var dock inte ensamma på Buttericks .... Halva Malmös befolkning befann sig denna dag på Buttericks ! Noah fick nästan lite panik över alla människor som trängdes i affären. Så med ett stadigt grepp om Noahs hand trängdes vi oss igenom affären samtidigt som vi lyckades få med oss diverse Halloween prylar.  Noah fick en trollkarlsdräkt och mamma & pappa fick djävulshorn.. Hela huset utsmyckades senare på kvällen med spindelnät och spindlar..


Efter Buttericks var det lunch dags och när en fyra åring får bestämma vad som ska ätas till lunch blir det nog alltid alltid McDonald's.. Efter lunchen var det rulltrapps åkning som gällde! Noah älskar att åka rulltrappor så vi gick till Mitt Hansa och åkte rulltrappor i en halvtimme..  Sen var vi båda rätt trötta och begav oss mot bilen igen. På vägen hem stannade vi i Lomma för att gå på en fisk affär som är helt fantastisk. Noah fick välja en Havskräfta som han skulle äta till middag, expediten fick gå igenom halva fatet innan Noah hittade just DEN kräftan som han ville ha! Sen valde han även lite räkor. Mamma valde musslor då vi gjorde Moules Marinés i går, mums mums!


Noah har verkligen blivit stora killen och han är SÅ duktig en verklig fröjd att få tillbringa en dag i Malmö med honom. 


Kommentarer
Postat av: moster

Hej Hanna klockan är nu 0300på morgonen . Är lungt på avd alla sover gott. Härligt att läsa om dina dagar med familjen. Puss Puss Moster

2008-11-02 @ 02:55:44
Postat av: Anna

2008-11-02 @ 18:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0