Vattenkopporna har anlänt!

Då har turen kommit till vår familj att "drabbas" av vattenkoppor. Noah vaknade i morse med ca 20 koppor sprida över hela kroppen. Såg den första redan i går på hans kind men vi intalade oss själva att det nog var en extra stor mollusk som han fått J I morse insåg vi dock att vi inte kunde skylla på mollusker längre.. Enligt nya regler på dagis måste vi inte ha barnen hemma om dom har vattenkoppor och är feberfria, men Noah var inte särskilt pigg på att gå till dagis då han förmodligen känner sig lite sjuk fast han inte har feber. Eller som Noah säger - jag vill hellre vara hemma hos dig och Melvin för här hemma får jag göra som jag själv vill, på dagis är det bara en MASSA regler..


Noah har spenderat dagen i sin säng nedbäddad, ätit ca 12 glassar (skojar inte) och fått lunchen serverad i sängen... Jag vet hönsmamma... Ikväll har han fått ca 20 koppor till så han slår sin mamma som bara hade en vattenkoppa när hon var barn.  Mormor fick även hon en stund med Noah i dag då jag och Melvin hade en BVC tid. Mormor blev väldigt populär då hon hade med sig MERA glass samt en påse godisbilar!!!  Inför natten har vi "drogat" honom med Tavegyl för att lindra klådan.


Melvins BVC besök gick fint, hans förkylning börjar äntligen vända! Melvin blir i dag 4 månader, han väger nu 6,9 kg och är 66 cm lång, börjar bli stora killen. Enligt BVC sköterskan så har Melvin en 50 % chans att drabbas av vattenkoppor nu.. Vi få se vad dom närmsta veckorna har att bjuda på ..


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fy farao för vattenkoppor!

2008-11-06 @ 21:10:18
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Moster

Vilken Tur att glass finns.

2008-11-09 @ 01:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0