Loungen är äntligen här!

Vi har i dag investerat i lite nya möbler för att kunna bygga upp vår egen lounge hörna i vardagsrummet. Vi har sedan vi flyttade in i huset längtat efter en egen liten hörna för bara mig och Joakim där vi kan ta fredags drinken eller för att sitta och läsa när den lusten tränger på. Och jag måste säga att vi är super nöjd med resultatet!




5 veckors semester kvar!

När Joakim och jag gick upp i morse kunde vi glatt konstatera att vi fortfarande har massor av ledigtid kvar tillsammans! Efter Greklandssemester väntar näst en liten tripp till Holmsjö för mig, (Joakim och barnen drar till Österlen) jag och lillebror ska ut i skogen och leta svamp!  Sen i slutet på veckan ska vi stuva in barnen i bilen för att köra 64 mil upp i landet för släktträff. Vi har hyrt en stuga i Vaxholm under ett par dagar hoppas att solen kan göra ett litet gästframträdande så vi inte behöver sitta inne i en stuga i 4 dagar..  Kanske någon som kan tipsa om en soldans!?  Barnen njuter fortfarande av att vara lediga och att vara hemma med oss. Melvin fick i veckan sin sista spruta (trippeln) så han har varit lite kinkig och prickig men det börjar vända nu.  Han väger nu 10.8 kg och är 78,5 cm lång.. Noah han pratar ssssåååååå mycket just nu och frågar om allt och inget, han är väl inne i en period av extrem nyfikenhet men det är bara roligt.

Denna" bilden" vill jag se i morgon i svampskogen!!





Rhodos-09

Låter bilderna tala för sig själva , men kan lova att vi hade en fantastisk härlig vecka!

                 

Lokalkändis...;-)

Tidningen tryckte en helsida med reportaget om våra gröna insekter!! Och jag kom till och med på en liten bild.. Joakim går och nu och retar mig att jag är byns lokalkändis.. 

Sydsvenskan reporter och fotograf med mig i våran trädgård..



Resultatet i dagens tidning!!






Inköpt underhållning

Har i dag investerat i underhållning/aktivitet till Noah som han ska ha under flygresan till Grekland på söndag samt när vi ska bila till Stockholm senare i sommar. Det blev en Nintendo DS Lite som han har invigt i kväll med stor förtjusning! Tror att Joakim är nästan lika glad över nya spelet som Noah är..  

Melvin har nu börjat gå hela tiden, är på väg emot att gå mer än han kryper, han är så söt när han stapplar omkring här hemma och försöker sig på nya moves varje dag!  Övrig rätt så rolig info: Vi har drabbats utav någon form utav flygande gröna insekter i trädgården som just nu förpestar våra liv då vi inte ens kan sitta ute o äta på kvällarna. I går kväll fick jag nog, satte mig och mejlade Sydsvenskan för att informera att vi stackars" B-bor just nu lider av dessa gröna äckliga insekter.. Tänkte att dom kanske skulle skriva en notis i tidningen .. Men nä... I dag ringde dom och vill komma över i morgon med reporter och fotograf samt eventuellt en insektsexpert från Lunds universitet..  Ha ha ha ha ha ha .. Joakim har retat mig hela kvällen att jag kommer att bli känd som The Bug Lady!!



Noah gillar Nintendo!!                                Snart berömda insekter..

       

Melvin 1 år!

Då har vår mini hunnit fylla 1 år, firade honom (och mej) i söndags eftermiddag med korvgrillning och tårtätning ute i trädgården med våra nära & kära. I går på Melvins "riktiga" födelsedag blev det present från mamma, pappa & Noah (en mini damsugare) och sen vidare till Borgeby och poolbad hela dagen. Melvin tog sitt premiär dopp i den stora poolen, först med mig och Noah och lite senare med Joakim. När han badade med Joakim började han känna sig lite mer säker i vattnet och började göra sparksimtag med fötterna.

Kalasdax!!


             


Födelsedagsfirande!

Nu har vi i två dagar firat födelsedagar, först min egen i måndags och i går svåger Niklas 30 års dag.

Hade en mysig dag med familjen i måndags blev uppvaktad redan på morgonen med "skönsång" och kaffe. En något trött Noah uppskattade inte att bli väckt vid 06.00 för att gå upp och sjunga för mamma.. Han sa - grattis mamma och sen la han sig i min säng sur som ett bi - jag är TRÖTT låt mig nu sova!! Fniss, vi har fått en 5 årig tonåring på halsen!   Strax innan sju dök min kära Sara upp med en liten present innan hon for vidare till jobbet. Strax innan 9 dök päronen upp med en liten blomma innan dom körde vidare till Blekinge. På kvällen åt vi sushi och skålade med champagne, väldigt nöjd med "min" dag. På söndag blir det stora släkten firandet med våra närmsta. 

I går firade vi Niklas med att grilla hemma hos oss, blev en riktigt trevlig kväll trots att himlen öppnade sig precis när vi skulle sätta oss ute för att äta. Det blev till att snabbt göra en rockad för att inte bli dränkt ute i trädgården.  Noah kom inte i säng förrän klockan närmade sig 23 så i dag har han tagit sovmorgon.. Joakim har sista arbetsdagen i dag innan det att han går på semester i 2 MÅNADER!!!  



RSS 2.0