Vaccinerad och klar!

Noah fick sprutan efter många velande fram och tillbaka. Biverkningen blev lite feber och trötthet ett dygn efter sprutan.  Nu får vi hålla tummarna att han klara sig genom den kommande influensaperioden!  Mini Melvin är fortfarande förkyld, men har ingen feber just nu..  På söndag drar jag uppåt i landet för att medverka på Skolmässan i Stockholm, kommer att bli 3 dagar av intensiv marknadsföring och tidiga kvällar i säng!

Noah är på Hallowenparty på dagis i dag, som vanligt ville han vara utklädd till skelett, fick dock investera i ny dräkt då den från förra året var för liten! Stora sonen växer så det knakar..

Noah skelett 2009        
              


Hösttrött!?

Är så fruktansvärt trött för tillfället, kanske är det en förkylning på G!? Eller så är det mörka höstvädret som har belägrat sig nu, som sätter sina spår. Barnen mår i alla fall bra, Melvin som vanligt med rinnande näsa men annars pigg som en lärka. I dag avslutar vi hans penicillin kur så nu får vi hålla tummarna att han klarar sig en vecka eller två innan nästa förkylning…  

Noah har inte lagt sig i något ännu men svininfluensan lurar ju bakom knuten. På lördag är det vaccinering för Noah som gäller, kan helt ärligt säga att vi ännu inte bestämt oss till 100 % om han ska ta den eller ej.. Man får SÅ många ”expert” råd från SÅ många olika medier, nu är det totalförvirring som gäller hemma hos familjen F.  


Svininfluensan var det i alla fall inte!

Nu har vi gått igenom ännu en vecka utav snor, hosta och vakna nätter. Mini lade sig sjuk tisdags kväll med feber strax under 40 grader. I torsdags fick både vi och Melvin nog utav denna sjukperiod, tjejerna på jobb lyckades skrämma mig lite grann då hans symptom tydligen rätt så bra passa de in på den så kallade svininfluensan.. Slängde mig på tfn till sjukvårdsupplysningen, där informerade dom  mig om att vi absolut skulle söka läkaren för Mini. Med hjärtat i halsgropen fick jag en tid till Melvin samma dag. Joakim åkte med honom till en läkare där dom kunde konstatera dubbelsidig öroninflammation.. PUST… stackars mini, men tack gode gud för att det inte var värre. Nu är han inne på 3.e dagen med penicillin och mår nu jätte bra, bara lite snorig näsa som är kvar. I morgon testar vi oss på dagis igen!  


Lite nostalgi!

Har nu invigt min kära iPhone så när den gamla mobilen skulle överlämnas till nya ägare fick jag rensa den på foton från förr, här kommer en litet urval utav härliga bilder.
         

 

RSS 2.0