Kalas!

Noah hade sitt kalas för sina dagis kompisar i helgen, gick jätte fint och han var super nöjd med hela tillställningen. Han var en bra värd som tom. välkommande alla kompisar ink lillebror när dom satt sig till bords för att avnjuta kokt korv med bröd. Till efterrätt serverades Noahs favorit glass, och självklart fick alla barnen den obligatortiska gotte påsen. Noah hade bestämt temat på dukningen som gick i Bakugan tecken, detta var väldigt uppskattat av alla killarna. I år fick Noah själv bestämma vilka han skulle bjuda på sitt kalas ( istället för hela dagis gruppen på 24 barn) dom blev 6 killar och en tjej ( Noahs "flickvän") helt klart mer lagom för hans föräldrar än förra året när alla dagis kidsen var inbjudna. Bilder kommer så fort jag laddat upp dom på datorn.

SÅ skönt att det är kort vecka, behöver ha lite ledigt med familjen. Längtar till torsdag kväll då vi ska börja vårt påskfirande. Det var inte lätt att få upp Noah ur sängen i morse, märktes verkligen på honom att vi gått över på sommartid. Han börjar bli en liten mini tonåring som gärna ligger i sängen och drar sig på morgonen.
Jag själv har sovit på tre olika platser i natt, först i våran säng fram till ca 01 sen ut i soffan då Joakim tog in en vaken Melvin i våra sängar. Sen vidare från soffan vid 03 tiden in till Noahs säng då han vakande efter en mardröm.. Inte varje natt man får så ”vidgade” vyer i sin sömn!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0