Back to life, back to reality

Haft en helt fantastisk härlig helg med familjen!

Vi började fredagen med att ännu en gång vara barnfria, lyckades hålla oss vakna till 22.40!!!

Lördag morgon bar det iväg till Österlen, hämtade upp Niklas och Maria på vägen. Sen ner till Österlen för traditionellt julbord (Melvins första). Båda barnen var så jätte duktiga under julbordet och till Noahs stora lycka dök tom tomten upp och alla barnen fick varsin julklapp! 

Lördag eftermiddag "runda" på Österlen med svärmor och Maria, vi hann med en massa trevliga julmarknader, loppis , designcentrum..mm.mm.  Sen godmiddag och gott vin på kvällen, Melvin somnade vid 19 och Noah slocknade i soffan vid 21 tiden, tror att barnen var rätt så trötta efter dagens aktiviteter.  

Söndag förmiddag var Noah, farmor , Maria och jag nere vid stranden, härligt härligt men fy vad kallt! Sen efter lunch åter till B, när vi kom hem så julpyntade vi hela huset så nu har vi sådan härlig julstämning här hemma.  


Noah fick öppna sina chokladkalendrar nu på morgonen och det är ju toppen det här med att man får äta choklad varje morgon..  Tyvärr är båda pojkarna totalt genomförkylda, Noah hostar och Melvin är hel täppt i näsan.. Melvin har därför inte sovit mer än ca 3 timmar totalt i natt... Som sagt - back to life, back to reality!!!

Noah ser jultomten



Många att hålla reda på nu!



Pappa fixar "lelle"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0