Hanna & Melvin


En helnatts sömn!


Melvin 4 månader är super förkyld och sover just nu inte alls på natten. Så igår natt så bestämde min älskade make att jag sover i soffan i vardagsrummet och han tar natten med Melvin! Oj oj oj så skönt slocknade vid 23 tiden och vaknade igen vid 06.30 då Noah vår 4 åring vaknade. Helt fantastiskt skönt att sova en helnatt.  Jag känner mig som en ny människa idag! Natten som kommer ska jag låta maken sova i soffan då han är helt färdig i dag efter en hel natt med snor...  I dag är Joakim ( maken ) och Noah på busfabriken i Helsingborg då vår älskade 4 åring är totalt uppladdad med överskotts energi efter att ha varit hemma med mamma och pappa i snart en vecka.  Busfabriken är ett enormt lekland med massa av roliga aktiviteter, helt fantastiskt roligt för barn i de flesta åldrar. Se under mina länkar för Busfabrikens hemsida.  


Noah skelett

Så här fin var Noah när han var på dagis i går på maskerad!

Från långt långt till kort kort!


Snyft, mitt långa hår..

I dag har jag gjort det som jag så länge sen tänkt att göra - klippt av mitt långa långa långa hår till en kort page! Är just nu inne i en fas av förundran och förtvivlan över vad jag gjort..  Men min make säger att han tycker det är fint och min underbara frisör har verkligen gjort ett kanon jobb och fått till en snygg page.. Men jag saknar just nu mina långa lockar.. Ge mig ett par dagar så ska jag nog vänja mig vid min nya tuffa stil :-)

Annars har dagen gått bra, har haft mycket "egen" tid i dag varit i Malmö och hälsat på kollegor samt suttit hos frissan i nästan 3 timmar.. LYX för en 2 barnsmor!  Dock har vi under vår andra semester dag fått två super snoriga barn att ta hand om, dom lyckades verkligen matcha in rätt vecka ;-)

Första blogg dagen!

Jag är 31 år och bor en bit utanför Malmö tillsammans med mina fantastiska barn och min underbara make. Meningen med min blogg är att jag genom detta forum kan reflektera över dagar som gått och få ur mig både mina tankar och upplevelse som jag känner att jag vill dela med mig av.

Jag är just nu mammaledig och kommer att vara det fram tom augusti-09. Det är både fantastiskt roligt men även lite kämpigt att vara 2 barns mamma.


Dagen som gått har bjudigt på både skratt och frustration (som en vanlig dag) .  Vi har bestämt att ta semester denna veckan då det är Höstlov för alla skolbarn. Vår äldsta son är bara 4 år och går på förskolan men vi kände ändå att det nu var dags för lite "semester".

Maken har ändå lyckats förhandla till sig att få jobba halva dagen i dag ( min kära man är "jobb beroende")  jag och barnen har haft en lugn dag fram till det att maken kom hem, då alla ärenden som legat på lur måste uträttas. Jag drog i väg med Noah ( 4 år ) för att storhandla på ICA . Sist vi var i väg och handlade jag och sonen gick det som en dröm, det gjorde det dock inte i dag! Efter sju maratonvarv genom hela ICA maxi och sonen mutad med lite Star Wars Lego så kom vi äntligen fram till kassan. Noah bestämde sig då för att han ville spendera resterande tiden inne på ICA naken. Han hann dra byxorna till knäna och tröjan halvägs över huvudet innan mamma märke att vår "nudist" var i farten igen. Slängde mig över kundvagnen och fick tag på sonen som bara skrattade och skrek att han vist ville vara naken!!!  Lyckads få på honom kläderna efter hot om att jag skulle slänga varenda leksak som han äger och han inte genast lyder.. Jag vet  - inte direkt pedagogiskt men jäkligt effektivt då Noah genast drog på sig kläderna igen.  Sprang med sonen hårt i handen fram till kassan och för att slänga i dom sista varorna i vagnen.  När vi lämnar ICA något sammanbitna båda två ser jag att en annan mamma till ett barn från Noahs förskola har bevittnat hela spektaklet..  ... ....

Väl hemma igen bjuder kvällen på diverse nöjen så som översvämmad vask i köket då jag som vanligt trycker ner alla matrester för jag är för lat för att först slänga dem i soporna.  Försöker lösa allt med lite propp lösande medel men denna gång ha vasken fått nog och börja bubbla och spruta frätande vätska över halva köket.. Mindre glad make får rycka ut och nedmontera halva vasken med tillbehör.

Nu är kl snart 20.30 och våran 4 månaders Melvin sover äntligen men 4 åringen har bestämt sig för att han inte vill sova ikväll. Maken har precis lagt honom för 7:e gången! Jag verkligen längtar till i morgon då jag ska ha båda barnen själv på kvällen då maken ska ut med jobbet! Återkommer med info..


Mina underbara pojkar


RSS 2.0