Utlovade bilder!

Kräftfiske i Holmsjö!

        

Grattis Grattis Grattis!
Hurra Hurra Hurra i dag är det Mammas, Mosters och Görans födelsedag!!
Mycket på gång nu!

Vi (jag & Noah) har hunnit med en runda till Blekinge för kräftfiske samt kantarellplockning. Hade en underbar helg med vår äldsta son, han var en riktig pärla, han njöt av varje sekund med allt vad ”urskogen” har att erbjuda. Har en massa härliga bilder på honom från denna helg men tyvärr har Melvin lyckats pilla in Lego i vår kortläsare till datorn så jag får ge mig ut på kortläsare jakt i morgon och lägga upp bilderna då.

Melvins inskolning är nu avklarad och enligt dagisfröknarna är han ett extremt lugnt barn som gör precis som dom säger, samt att han äter som en häst och sover som en sten!!?? Känns lite underligt att helt plötsligt ha ett lugnt barn på dagis.. Men allt kan ju ändras ;-) I morgon ska han gå sin första hel dag från 08-15 för att prova på en ”riktig” dag innan det att jag & Joakim börjar jobba på tisdag. Noah är nu riktigt redo för dagis har nästan börjat klättra på väggarna här hemma, i morgon kommer Joakim vara med Noah hela dagen 08-15 för inskolning på nya avdelningen. 

På tisdag kör vi sedan igång med allvaret igen, jag & Joakim tillbaka till jobben och barnen till dagis. Jag har fortfarande lite svårt att förstå att det är dags igen, har nu varit hemma i 16 månader. Men jag har inköpt det mesta jag behöver för min jobbstart så som ny laptop väska, (svart i skin) lite nya kläder, ny agenda till filofaxen, nya skor och i morgon ska frisyren trimmas lite, SEN ÄR JAG REDO!!


Inskolning

Nu är Melvin inne på dag nr 6 utav sin inskolning på dagis. Det går än så länge toppenbra, han är självklart lite ledsen när vi lämnar honom på morgonen men sen under dagen går det fint enligt dagispersonalen. I går både åt han och sov på dagis för första gången, duktiga kille!!

Första dagen då jag lämnade honom kändes det dock som att hjärtat skulle gå i tusen bitar, han grät och skrek efter mamma, hörde honom hela vägen ut till parkeringen. När jag kom hem kröp jag ner i sängen och drog täcket över huvudet och sen låg jag där till det var dags att hämta hem mini igen.. Man tycker ju att jag borde lärt mig av inskolningen av Noah att det faktiskt blir tufft i början , men det kom ändå lite som en chock att jag blev så ledsen över att lämna Melvin "ensam" på dagis. Nu får Joakim lämna och jag hämtar ..


Melvin på väg till sin första dagisdag


Underbara badpojke!

  

Legoland

Nu var det någon vecka sedan vi var på Legoland med Noah, men bättre sent än aldrig kommer här lite bilder. Noah njöt hela dagen till och med bilresan dit var en fröjd för han var så uppspelt för at få komma till Legoland. Bilresan hem sov han hela vägen, efter att tagit ut sig under dagen. Vi var hemma igen vid 20 tiden på kvällen, då skulle vi bygga i hopp alla inköpta legosatser sen somnade Noah först vid 01.00! Nu i efterhand tjatar han varje dag om att få åka tillbaka till Legoland.

          


Madonna helg och lite annat..

Madonna kvällen blev självklart en häftig upplevelse, vi anlände i Göteborg vid 15 tiden på lördagen för att checka in på hotellet. Utanför hotellet står det mängder utav tonårsflickor, killar och fotografer!? Nyfiken som jag är gick jag fram till ett par tjejer som vänligt och uppspelt upplyste mig att Madonna faktiskt bodde på just det här hotellet.. Kan säga att även jag då blev lite lite uppspelt över det faktum att vi bodde på samma hotell. Kan tyvärr inte berätta om något storslaget efterparty i Madonnas svit eller en liten blick utav henne i vid frukostbuffen..   

Konserten var jätte häftig, hon bjöd på en proffsig och välkordinerad show och både jag och Joakim var nöjda när vi gick hem till hotellet på natten igen. Tyvärr serverades det enbart mellan öl på Ullevi så det drog ned stämningen lite för oss båda som sett fram emot ett glas vin eller två under konserten. Då är det bättre på Parken i Köpenhamn där man även kan inmundiga alkoholhaltiga drycker.. 

Fördrink innan konserten!
  

Längst upp bor Madonna!


"Mellis" på Ullevi
   


Söndagen: Efter en lååång god frukostbuffé körde vi emot Skåne igen för att hämta upp barnen ute på Österlen hos farmor & farfar. När vi kom fram var det helt underbart väder och farmor & farfar bjöd in oss för att stanna för en god middag och övernattning, vi tackade direkt JA och satte på oss badkläder och gick ner till stranden. Hade en underbar eftermiddag på stranden och i havet sen blev det drink och god middag. Farfar skötte Melvins läggning som vi själva har haft lite problem med den senaste tiden. Det tog honom ca 5 minuter att få Melvin att somna (för oss kan det ta en timme ibland) hans trick är att sätta på en radio väldigt lågt i det rum som Melvin sover. Och i dag efter otaliga försök att få Melvin att somna till sin eftermiddagslur gick jag tillslut ut i köket och drog ur radion, installerade den i Melvins rum satte på en dansk radio kanal (den enda som fungerade inne på hans rum) stannade själv i rummet i ca 2 minuter sen SOV HAN!!! Toppen farfar!!!!

Härliga Österlen!
    


Barnfri helg!!

Vi inledde vår barnfria helg med att ta en tur ut till Ilva och investera i nya snygga skinnstolar till vårt snart nyinköpta matsalsbord. Efter Ilva tog vi en tur till Media Markt (Joakims mecka) där skulle det pillas på mobiltelefoner och diverse andra för mig fullständigt ointressanta teknikprylar. Fast den som i slutändan gick där ifrån med en produkt rikare det var jag.... Köpte mig en ny locktång från Björn Axen för att ge mig dom där "ljuvliga" lockarna som jag så längtar efter. ;-)

Sen hem i rasade fart för att intaga kvällens "första" fördrink i vår nya loungehörna. Kl 19.30 avgick taxin mot Malmö. Kl 20.00 satt vi tillbords på Trio. Åt sedan i 4 timmar i sträck, helt fantastiskt! Kan varmt varmt rekommendera hela Trio upplevelsen till er som har vägarna förbi Malmö! Var hemma igen vid 24 tiden för att då stupa i säng och glatt konstatera att ingen av oss måste gå upp kl 05.00 nästa morgon..

I dag bär det av mot Göteborg och Madonna konserten, ser jätte mycket fram emot detta och allt blir ju bara bättre utav att vi ska bo på SAS Radison och leva lite "lyx liv".


Stugboende i Vaxholm


Det går undan nu!!

Nu är vi inne i augusti och jag börjar känna lite ångest inför att gå tillbaka och jobba igen, hade gärna varit hemma ett år till! Men det ska säkert bli bra bara så många förändringar from 1 september. Joakim börjar på ny tjänst på Stretch, jag börjar på ny tjänst på LIC, Noah börjar på ny dagisavdelning samt vårt lilla charmtroll ska börja på dagis..Kommer säkert att bli en spännande och utmanade höst!

Vi har än så länge lyckats fylla den första semester månaden med en himla massa aktiviteter. Vi har varit i Grekland, i Blekinge och i Stockholm. Vi har firat 4 födelsedagar hemma hos oss.  Denna helgen lämnar vi över barnansvaret på farmor & farfar. Joakim och jag ska ut och äta på restaurang i Malmö på fredagen (www.triorestaurant.se) sen på lördag morgon far vi mot Göteborg för övernattning och Madonna konsert!  Idag har Joakim fått "tillåtelse" att avbryta semestern ett par timmar för att åka in på kontoret och jobba. Han började få jobbabstinens i början av veckan så de var bara till att sända iväg honom.. Alla är vi olika ;-)


RSS 2.0