Dagis igen..

I dag är Melvin åter på dagis, han är fortfarande genomförkyld men han har ingen feber så det är bara till att satsa! Han hittade dock på en ny grej i går kväll, han vaknade vid 21 tiden för att somna igen ca 01.00.. Ingen glad mor som låg bredvid honom dessa timmar för att försöka sova.  Har ingen aning om varför han helt plötsligt bestämde sig för att det skulle vara roligt att vara vaken på kvällen/natten får hoppas att det var en gångs grej!

Nu vet jag vad nya kusinen ska heta, hon har fått ett underbart namn!
Välkommen lilla Livia till världen!


Söta Melvin...

03b6791475cb3bde28219ed11c7d7479.png

Söta Melvin och favorit måltiden.


Måndag igen..

Jaha då var det måndag igen, Joakim är hemma med Melvin idag då mini fortfarande var genomförkyld i morse och såg så ynklig ut. Joakim fick lite ”moderskänslor” och bestämde sig för att vara hemma en extra dag med Melvin. Underbar make jag har!!  Själv sitter jag på jobb eller rättare sagt står på jobb, drabbades utav ryggskott i lördags eftermiddag så jag går just nu på starka värktabletter för att ta mig igenom dagen. Men annars är allt på topp hos familjen F hade en bra och lugn helg, jag med mitt ryggskott, Joakim med ont i halsen och killarna genomförkylda.. Älskar som sagt hösten som årstid men inte alla förkylningar som följer med den..


Ny kusin!

Man blir aldrig för gammal för att få en ny kusin, i gårkväll ankom Pelle & Lovisas underbara tös! Har ännu inte hört vad flickan ska heta men söt som socker är hon!
Grattis kära Pelle & Lovisa, hoppas att jag snart får möjlighet att träffa ert underverk!

Slut för dagen..

Klockan är nu 14.33 och jag kan med gott samvete blogga på jobbet då min arbetstid slutar 14.30 pip.

Mini är fortfarande supersjuk, har hög feber och ögonen rinner :-( I dag har Joakim fått stanna hemma med honom för jag behövde komma i fatt lite på jobbet samt att jag började klättra på väggarna där hemma.. Härligt att vara hemma med kidsen men när man precis har börjat jobba så är man SÅ sugen på att vara på jobbet hela tiden!  I kväll blir det lite vin och mys med Robert & Rebecka.


Stackars lilla Melvin!

Mini har åkt på ögoninflammation och lite feber, Joakim var med honom hos läkaren i går och fick ögondroppar utskrivna som vi ska börja med idag. Jag fick jobba hela tre veckor innan min första VAB dag jiiippii ;-) Men så är det när dom små är sjuka bara till att bita i hopp och mejla chefen att jag blir hemma ett par dagar..  Just nu ligger Melvin utslagen i soffan och sover, han är så söt att man skulle kunna äta upp honom!


Söndag med Idol…

Skulle ju vara SÅ aktiv i går med trädgårdsarbete och allt.. Blev istället en avfrostning av frysen på förmiddagen där maken skötte det mesta. Sen tog min älskling på sig att även sköta veckans storhandling samt trädgårdsröjning när jag helt utslagen låg på soffan och tittade på Idol hela eftermiddagen. Barnen klättrade hejvilt över mig, ibland var dom ute i trädgården och terroriserade maken.  Efter Idol maraton på ca 4 timmar lyckades jag i alla fall vara en ”duktig” fru/mamma en stund och lagde kvällsmat till familjen..


Schema söndag

Kommer att småblogga lite då och då istället för mina längre inlägg då tiden tyvärr inte riktigt räcker till just nu!
På schemat idag står avfrostning av frysen, (ja, jag vet pappa inte en dag försent ;-) rensning utav trädgården, tur till lekplatsen med kidsen och sen självklart obligatoriska storhandlingen utav mat inför veckan. Funderar vad vi ska sätta på menyn i kväll!? Tycker att det är helt underbart att man känner att hösten är på G, hösten är min absoluta favorit årstid.


Älskar att vara tillbaka!

Sorry!!! Vet att det gått låååång tid sedan jag bloggade sist.. Men nu har verkligen verkligheten kickat in.  Att vara småbarnsmor (till 2), jobba, fru, ta hand om hemmet samt laga middag varje kväll detta tillsammans är mäktigt värre! Men samtidigt ÄLSKAR jag att vara tillbaka till jobbet, tycker väldigt mycket om mina nya arbetsuppgifter och att umgås med mina kollegor.  Men bloggen får tyvärr komma lite på efterkälke..

Barnen är just nu på en underbar plats, båda två älskar att vara på dagis och får SÅ mycket beröm varje dag från sina fröknar. Noah är helt fantastisk, fröknarna öser beröm över honom varje dag och det måste jag säga att även vi gör, vilken stor och duktig kille vi har!  Melvin är fortfarande lite ledsen när Joakim lämnar honom på morgonen men enligt personalen går det över på ca 1 minut efter det att Joakim lämnat avdelningen. Och nu ÄNTLIGEN sover våran mini igen, lägger han vid 19 tiden sen sover han hela natten fram tom 06.00 (i alla fall de två senaste nätterna) så lyckliga och utsövda föräldrar vi är nu!!
Snart har även jag en ny ”leksak”

Joakim kom hem med sin nya ögonsten i fredags en iPhone av senaste modell. Som vanligt tittar jag lite ointresserad på hans nya pryl och går sedan och tar hand om barnen så Joakim får leka med sin nya toy. Men under kvällens gång insåg jag att för att kunna föra ett normalt samtal med Joakim under kvällen var jag tvungen att se lite närmre på hans nya leksak. Och då hände det som jag aldrig trodde kunde hända MIG jag blev förälskad i en ”teknikpryl”! Efter en timmes lekande insåg jag att jag bara var tvungen att ha en egen iPhone. Så i dag har en VÄLDIGT nöjd make beställt en mobil till sin fru.

 


Stolt mor ;-)

Noah älskar att fotografera ( gärna sig själv) här kommer hans senaste bilder!

  

Första jobbdagen avklarad!

Hela familjen överlevde första ”riktiga” dagen på lääääänge. Jag kom i väg tidigt på morgonen för att köra till mina danska kollegor i Herlev. Joakim fick äran att lämna båda barnen på varsitt dagis och det hade gått fint! Noah hade haft en riktigt toppen dag och lyssant på sina nya fröknar. Melvin hade också haft en toppen dag med allt vad det innebär när man är 1 år. Självklart trillar det en del krokodil tårar när vi lämnar ministingen men personalen säger att det tar max 5 minuter sen har han glömt bort varför han var ledsen..  Melvin har dock lyckats pricka in en period utav vaken nätter just nu när mamma & pappa har börjat jobba igen. Joakim var uppe med honom ca 5 gånger under natten, pust, stånk, stön..  Men som ”rutinerade” småbarnsföräldrar tar vi varannan natt samt att vi vet att det finns ett slut på detta med.  Ikväll ska jag ut med mina tjejer (Mamma, Sara & Rebecka) för att avnjuta räkfrossa ute på bryggan i Bjärred. I morgon är det Joakims tur att njuta då han med jobbet ska på restaurang Trio i Malmö. Så även om vardagen har kickat igång så får man ta sig tid att njuta lite emellan!   


RSS 2.0