Kommer vi iväg?

Jag nu är den STOR frågan om jag och Joakim kommer iväg på vår välförtjänta och efterlängtade resa på onsdag till New York!!?? Känns helt overkligt att ett vulkanutbrott på Island skulle sätta stop för vår resa, hade kanske kunnat tänka mig maginfluensan eller någon annan ”härlig” dagis sjukdom som hade stoppat oss, men en vulkan…. Nä vi håller en positiv inställning och planerar för att vi åker. Så får vi ta det som det kommer.. Alla ”barnmanualer” är skrivna ( fyra A4 sidor), dagis är underättade, semesterdagar inbokade, barnvakter inbokade, mm…

Annars är allt bra med familjen, lite förkylningar som vanligt men så är det med en liten till. Dagisbacillerna är som dom är och det är bara till att härda ut de första åren.


Förkylning botad!!

Joakim befinner sig sedan i går morse i Stockholm på utbildning så jag har haft barnen helt för mig själv. Vi hade en mysig eftermiddag i går och natten gick väldigt bra då Melvin först vaknade vid 3 tiden och sedan somnade om i min säng fram till 06.00! Bus Melvin lyckades ringa upp farmor & farfar från vår hemtelefon på morgonen.. När man är själv med barnen på morgonen och man gärna vill se ok ut för jobb så låter man barnen leka med nästan vad som helst vilket inkluderar telefonen.. Dröjde dock inte länga innan en nyfiken farfar ringde tillbaka för att höra hur allt stod till :-) 

Drabbades utav en dunderförkylning i måndags trodde jag var nära "döden", när jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen och sov sov sov till det att Joakim hade gett barnen mat och lagt dem för natten. Var och köpte massa naturläkemedel på måndags eftermiddagen som jag har tryckt i mig ca varannan timme. Och i dag mår jag toppen!! Dunderförkylning botad på två dygn med Echinaforce & Esberitox!!




Njuter med magknip..

Sitter just nu hemma med världens magkramper, men även om jag inte mår toppen så ligger jag just nu i soffan och njuter!? utanför STRÅLAR solen och temperaturen ligger på ca 13, har öppnat upp vårt stora fönsterparti ( lyxigt värre) och under en filt i soffan kan jag njuta av det vackra vädret!


RSS 2.0