Underbara ledighet

Julafton kom och gick precis som den skulle, hade en trevlig kväll med dom närmsta. Till Noahs stora glädje kom även tomten på besök innan maten och han och Melvin fick varsin klapp. Innan den STORA julklappsutdelningen som skedde på kvällen.  Frågat Noah vad det bästa var som han fick så svara han - Lego, Hulken boxare och Batman spel!


Juldagen spenderades utan större krafttag, julmatsresterna gick åt och Joakim byggde Lego kreationer i flera timmar. På kvällen såg vi polar expressen tillsammans med Noah och hade det riktigt mysigt hela familjen, nedbäddade i soffan.
 

Annandags Rea!! Jepp tog en rund till rean i år med, att jag inte lärde mig från förra året!! Åkte med mamma och lillebror till Nova i Lund. Helt ok upplevelse när vi kom dit och dom första 25 minuterna inne på Nova.. Sen blev det smärre chockartat med miljoner med folk överallt!! Och vi ska inte tala om när vi desperat försökte ta oss ut ifrån parkeringe.. Nästa år blir det ingen REA på Nova för mig!!

Joakim spenderade annandagen med att ta hand om kidsen samt att totalstäda Noahs rum. Han rensade ut ca 40% av alla de leksaker som Noah samlat på sig de sista 4 ½ året! Noah blev super lycklig för nu är det äntligen lite överskådligt inne på hans rum.  Han gick om kring hela dagen och tackade pappa för den fina städningen!

I dag är det Bio som gäller för mig och Noah, vi ska gå och se Madagascar 2 inne i Lund. Det är så fantastiskt skönt att vara ledig med hela familjen och bara va!!

Noah möter tomten ( Noah som Anakin Skywalker)



Kommentarer
Postat av: Moster

Tomtemor hälsar med en stor kram

2008-12-27 @ 13:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0