Tomhet

Joakim tog Olympos till veterinären i går vid 15 tiden, det hade gått jätte bra, han hade insomnat direkt efter att han fått sprutan. Allt hade gått lugnt och stilla till och rummet var fyllt med levande ljus och dämpad belysning. Nu känns det bara så otroligt tomt jag & Joakim har haft katt så länge som vi har bott tillsammans i snart 12 år! Jag själv har haft katt i nästan 20 år i sträck! Så nu när det inte finns någon katt runt oss längre så är tomheten påträngande. Noah har tagit det jätte bra, han var inte alls ledsen i går och frågade bara om allt gått bra med Olympos.  Vi är nöjda med vårt beslut och för första gången på länge har vi inte haft "jakt på kattkiss runda" på morgonen. Men det betyder inte att vi inte kommer att sakna honom för det gör vi!


Noah har nu bara tre dagar kvar på dagis innan sommarlovet. Han vill absolut inte gå till dagis denna veckan, varje morgon är en evig kamp. Han är verkligen redo för sitt sommarlov, ska bli så mysigt att ha honom hemma i över två månader!

I dag ska jag och Melvin en runda till Ikea för att inhandla ny lampa till vardagsrummet, då den som står här i dag är full med kattpink..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0