Lyckat uppdrag

Melvin och jag var på plats på Babyland kl 10.15, med super vässade armbågar gav vi oss in i folkhavet. 5 minuter senare hade vi kämpat oss fram till en försäljare som hjälpte oss att hitta bilbarnstolen som var på erbjudande, dom hade endast två kvar hade sålt över 30 stycken på 15 minuter! Fram till kassan betalde och gav oss i väg hemåt igen, hela äventyret tog alltså 20 minuter och vi sparade ca 1000 kr! Nu ska Joakim få äran att montera stol i helgen.  

I dag ska vi ta det lugnt, blir nog en liten runda till "vinbutiken" för att ladda upp barskåpet inför helgen. I morgon ska Noah på födelsedagskalas sen är tanken att någon av ska ta med honom på Sci-Fi mässan i Malmö. Noah har tjatat hela veckan om att han vill träffa C-P3O, då dom har delat ut reklamblad på dagis och på bladet är det en bild på C-P3O... På söndag blir det fika dejt med Sara och Jesper.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Ha en riktigt skön helg och krama killarna från farmor och farfar.

2009-03-27 @ 08:50:38
Postat av: Rebecka

Bra jobbat Hanna och Melvin!! Nu vet vi vem vi ska skicka ut på uppdrag om det skulle brinna i knutarna....."lilla Jönssonligan". =) stor puss till er

2009-03-28 @ 11:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0